Sain toissapäivänä jo joulukuun pakettini. Meillä vain pukkaa päälle neidin 5.v synttärit ja tähän kiiruuseen vielä pukkas flunssakin joten nyt laitan tämän kuvan tänne vielä, kun muistan. Sly oli muistanut minua :

Karkkikepeillä - näitä on mukava laittaa kuuseen jos niitä vielä on silloin jäljellä.. tuntuu neidille maittavan ;)

Piparimuotteja- yksi niistä minulla olikin mutta muut olivat ihan uusia muotteja joista lumiukko muotti erityisen mieluinen

Patakinnas ja essu - näitä tarvii aina! Juuri heitin yhden vanhan patakintaan roskiin, kun palo kädet

2 karkkiaskia- näistä lapsukaiset olivat hyvin, hyvin onnelisia ja iloisia! Meidän kohta 5.v neiti, kun avasi taas äidin pakettia yhtä kovalla innolla, kun äitikin ja kun sieltä vielä neidillekkin ilmestyi nameja niin neiti innostui kovasti! Kiitokset vaín sly!

Paprika jauhetta ja cayannepippuria ja ohje pienille suolaisille juustopaloille.. olenkin näit joskus nuorempana tehnytkin ja on hyviä. Ja ohjeessa mainittiin, että voi lapset muoteilla painella taikinasta itse kuvioita.

Aivan ihana heijastin myös oli. Siitä on vähän huono kuva.. ihana sydän heijastin joka menee takissa tai pipossa myös asusteena :)

Kiitokset Sly tästä runsaasta ja mieluisasta paketista. Yritän keretä tekemänän lasten kanssa ohjeesta juustokeksejä, mutta nyt kun flunssa valtasi minut niin en varmaan neidin synttäreille niitä rupea lasten kanssa tekemään... mutta varmasti kokeilen niitä vielä ;)