Tein tänään Ebetyksen Mansikkamäen ohjeella Paistetun tiramisun . Ohje oli jotenkin herkullisen mielenkiintoinen joten sitä oli pakko testata. Vähän muuntelin ohjetta, mutta en paljoa.
4 dl keksimuruja
1 rkl sokeria
70 g voisulaa
Täyte:
2 prk Tiramisu-rahkaa
200 g vaniljaista tuorejuustoa
3/4-1 dl sokeria
2 kananmunaa
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl maissitärkkelystä
Koristeeksi:
Blå Bandin suklaamoussevaahtoa
Almond Tree tiramisumanteleita
'tummaa kaakaojauhetta
Kaakao-kermavaahtoa
1. Sekoita keksimurskaan voisula ja sokeri. Painele seos irtopohjavuokaan (n.24 cm halkaisijaltaan), jonka pohjalle on leikattu leivinpaperi. Laita jääkaappiin täytteen sekoituksen ajaksi.
2. Vatkaa sähkövatkaimella kaikki täytteen ainesosat hyvin sekaisin. Ota vuoka jääkaapista ja kaada vuokaan keksimurskan päälle.
3. Paista 175 asteessa n. 35 min, kunnes täyte on hyytynyt. Jäähdytä kakku ja siirrä tarjoiluvadille.
4. Vatkaa 2 pussia suklaamoussea paketin ohjeen mukaan. Laita hetkeksi jääkaappin n.10 min. Levitä päälle. Vatkaa kerma johon n. 2rkl kaakaojauhetta. Lusikoi vaahto pursotinpussiin ja pursota reunalle vaahtokiharat. Lopuksi asettele tiramisumantelit ja sihtaa hennosti tummaa kaakaojauhetta päälle
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.