3½ |
dl |
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
2 |
dl |
sokeria |
2 |
tl |
leivinjauhetta |
2 |
tl |
vaniljasokeria |
1 |
dl |
kermaa |
2 |
kananmunaa |
|
100 |
g |
juoksevaa margariinia (pullo) |
|
|
Mansikka-Valkosuklaata |
Vaahdota sokeri ja muna.Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen Vaahdotettuun sokeri-muna seokseen. sulata Rasva ja jäähdytä rasva ensin. Sekoita taikinaan. Jaa taikina muffinivuokiin ja paina pala mansikka-Valkosuklaata taikinaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min
Kuorrute
80g Suolatonta voita
150g Tomusokeria
100g Valkosuklaata
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.