tein KyökkiPiika Kati ohjetta muunnellen Raparperi - omenahyydykekakun
Raparperihilloke :
100g Omenaa pieninä kuutioina
100g Raparperia pieninä kuutioina
1,5 dl Vetta
50g Hyytelösokeria
2tl vaniliasokeria ( kyökkipiika Katin ohjeessa Oli 5cm pätkä vaniljatankoa , mutta sitä kaapissani ei ollut )
Täyte :
2,5 dl vispikermaa
200 g Omena.kanelirahkaa
60 g Sokeria
2tl Valinjasokeria
70g pandan valkoista suklaata
Vaahdota Kerman JA lisää sokerit , rahka JA sulatettu valkosuklaa
Kaada massa Pohjan JA hillokkeen päälle . Anna hyytyä jääkaapissa nelisen tuntia . itse tein tämän extempore ja massa ei kerennyt hyytyä kuin 30min , mutta ihan Hyvää Tuli omalle väelle syötäväksi . Levitan hyytyneen kakun pinnalle loput hillokkeesta ja koristele valkosuklaalla
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.